MASTER SOLIDARIA ZUMBA

 

Este sábado 21, a las 12h, os esperamos junto a Tourist Info con la tradicional Master Class de Zumba Solidaria navideña.

Para participar, sólo hay que traer un kilo de alimentos no perecederos, que se donará a la Cruz Roja para ayudar a las familias que lo necesiten.

¡Os esperamos!

Curs 2019-2020, a punt

30 de setembre de 2019.
Estem preparant un curs amb novetats i activitats paral·leles gratuïtes que relacionen el 125é aniversari del cinema.
Les classes d'aquest nou curs serà el 21 d'octubre i finalitzarà el 8 de maig.
Podem remarcar novetats en cursos com el de Batucada, cuina Japonesa, mobles amb pallets, francés avançat, Mindfullness, impressió 3D o disseny de videojocs
El període d'inscripcions encara no s'ha publicat però molt aviat comencen les inscripcions.

 

S'acosta el torneig First Lego League

Comença el compte enrere per al Torneig Classificatori de la Comunitat Valenciana de First Lego League!

 

Ja queda molt poc perquè el nostre equip de la Universitat Popular de Peníscola competisca per una posició en el torneig nacional en el torneig classificatori que tindrà lloc a Alcoi el 2 de febrer.
Tenim moltíssimes ganes de veure al nostre estudiantat en acció i veure com de bé s'ho passen resolent tots aquests desafiaments de l'espai.

Des d'aquí els desitgem molta sort i ànims en els últims dies de preparació!

Curs de Monitor/a de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil

Versión en Castellano más abajo

Encara sou a temps d'inscriure-vos al curs de Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, que començarà el dia 4 de novembre. Recordeu que en completar el curs, tindreu una oferta de treball. No perdeu l'oportunitat!

------------------------------------

Todavía estáis a tiempo de inscribiros al curso de Monitor/a de Actividades de Tiempo Libre Educativo Infantil y Juvenil, que comenzará el día 4 de noviembre. Recordad que al completar el curso, tendréis una oferta de trabajo. ¡No perdáis la oportunidad!

Fi de Curs 2016-2017

Versión en Castellano más abajo

Ja queda molt poc perquè aquest curs 2016-17 de la Universitat Popular de Peníscola arribe a la seua fi. I per celebrar-ho, un any més, volem convidar-vos a la Fira de Mostres d'obres realitzades per alumnes de la UP i el Festival de Cloenda de temporada el 29 d'abril.
El dia acabarà amb un sopar i ball on podreu compartir amb els vostres companys i acompanyants una vetllada plena de ritme i bona companyia.

Recordeu que per al sopar cal reservar amb antelació, comprant el tiquet al vostre monitor / a, i que podeu venir amb persones que no siguen alumnes de la UP!

 

***

 

Ya queda muy poco para que este curso 2016-17 de la Universitat Popular de Peñiscola llegue a su fin. Y para celebrarlo, un año más, queremos invitaros a la Feria de Muestras de obras realizadas por alumnos de la UP y el Festival de Clausura de temporada el 29 de abril. 
El día terminará con una cena y baile donde podréis compartir con vuestros compañeros y acompañantes una velada llena de ritmo y buena compañía. 

Recordad que para la cena hay que reservar con antelación, comprando el tícket a vuestro monitor/a, y que podéis venir con personas que no sean alumnos de la UP! 

Show Cooking Cuina de Barca

Mariners de peniscola faran una mostra de la cuina tradicional marinera, tal com la cuinen a la barca

Marineros de Peñíscola harán una muestra de la cocina tradicional marinera, tal como la cocinan en la barca

 

Quan? Dissabte 1 d'abril a les 11.00 h a la llotja de Peníscola

¿Cuándo? Sábado 1 de abril a las 11:00 h en la lonja de Peníscola

 

ACTIVITAT GRATUÏTA. Cal apuntar-se al teu mestre/a de la Universitat Popular

ACTIVIDAD GRATUITA. Debes apuntarte a tu maestro/a de la Universidad Popular

 

Plaçes limitades

Plazas limitadas

Col·laboren membres de la confraria de Pescadors de Peníscola
Colaboran miembros de la cofradía de Pescadores de Peníscola

Conoce Kangoo Power, el nuevo deporte de la UP

El próximo sábado 17 de septiembre a las 10.00h presentaremos Kangoo Power con una Master Class en el paseo marítimo de Peñíscola.

 

La Master Class Kangoo Power estará conducida por DESIRE FONCUBIERTA, Trainer Internacional Kangoo Jumps.

 

La actividad es gratuita, si no dispones de botas puedes alquilarlas por tan solo 7€. Al terminar el evento los participantes podrán fotografiarse con Desire Foncubierta. Los participantes dispondrán de duchas en el Edificio de la Universidad Popular, a tan solo 300 metros del evento.

 

Después, a las 11.20, habrá también una Master Class de Zumba con monitores oficiales de Zumba Fitness.

 

Para reservar tu plaza debes rellenar la solicitud pinchando aquí 

También puedes apuntarte en la oficina C/ Villanueva de avignon, 63 de Peñiscola 

Nit Sota les Estreles

Amb l'arribada del bon temps, comença a venir de gust passar una estona més a l'aire lliure. Aquest dissabte 7 de maig a les 21 h, la Universitat Popular de Peníscola organitza una Observació Astronòmica i Sopar de "Pa i Porta" on podreu gaudir d'una nit sota els estels en bona companyia.

 

Per apuntar-te, parla amb el teu professor/a.

 

Aquesta activitat està conduïda per Didac Mesa.

_______________________________

_______________________________

 

Con la llegada del buen tiempo, empieza a apetecer pasar un rato más al aire libre. Este sábado 7 de mayo a las 21h, la Universitat Popular de Peniscola organiza una Observación Astronòmica y Cena de “Pa i Porta” donde podréis disfrutar de una noche bajo las estrellas en buena compañía.

 

Para apuntarte, habla con tu profesor/a.

 

Esta actividad está conducida por Didac Mesa.

Activitats del Dia de la Dona

Presentem l'activitat principal de l'Universitat Popular que organitza aquest any, RUTA URBANA ESPORTIVA. El proper 9 d'abril tindrem classes de diferents modalitats esportives als carrrs i places de Penícola. Participa i al finalitzar la sessió aconsegueix un DeporPunt i al finalitzar la jornada participa al sorteig de premis i matricules d'un any gratuït en diferents esports.

 

A les 10 del matí començarem en una classe de tai-txi a la Platja Nord junt l'oficina de turisme, a les 11 del matí Circuit Training al gimnàs de la platja Sud, a les 12 del matí al passeig de l'urbanització Peñísmar sessió de Pilates, a les 13.00 hores Aeròbic l carrerd'Ermitana a les 14.00 hores Tai-txi en ventalls, a les 16.00 hores sessió de ballet infantil a la plaça Saragossa, a les 17.00 hores Hip Hop a la plaça Saragossa, a les 15.00 hores sessió de Ioga a la Platja Sud junt al recinte portuari i a les 17.30 hores Master Class de Zumba.

El proper dia 8 de Març, la Universitat Popular realitzarà una serie d'activitats gratuïtes com a celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

 

A les 15:00 podran degustar un deliciós café amb pastes, i despres, a les 15:30, es procedirà a l'emissió de la pel·lícula "Un Burka por Amor".

 

Les activitats tindran lloc en l'Edifici Sociocultural de Peníscola. 

 

No vos ho podeu perdre!

Inscripcions per al segon quadrimestre

Ja pots fer la matricula per als cursos del segon quadrimestre de la Universitat Popular de Peníscola a l'edifici de la Universitat de dilluns a divendres de 9:30 a 12;00, a les oficines d'Ofretas Costa Azahar en horari comercial i a la web universitatpopularpeniscola.com

Master Class Benefica de Zumba

El passat 19 de desembre va tindre lloc al carrer d´Ermitana una Master Class de Zumba amb l´objectiu de que la gent colaborara aportant aliments per al banc

d´aliments i disfrutara practicant aquest esport. Va estar tot un èxit i tots els participants van quedar molt satisfets de participar-hi!

Moltes gràcies a tots els que ho van fer possible en especial als mestres i a tots els participants!!i

 

Nous cursos de Zumba

Volem informar que després de la gran demanda de les classes de Zumba obrirem 2 nous cursos. Zumba Grup 5 de 10 a 11 hores els dimecres i divendres i Zumba Grup 6 els dilluns, dimecres i divendres de 18 a 19 hores. Per fer la inscripció a l'edifici de la UP o a les oficines de l'empresa Ofertas Costa Azahar del carrer Vilanova d'Avignon 63.

Ultimes inscripcions

Durant tot el cap de setmana, dissabte i diumenge, es poden fer les ultimes matricules per als cursos de la Universitat Popular a les oficines d'Ofertas Costa Azahar S.L. del carrer Vilanova d'Avinyó 63 de Peniscola o a través de la plana web www.universitatpopularpeniscola.com

Ultima setmana d'inscripcions

Aquest any, aquest servei de formació contínua, presenta diverses novetats en la seva oferta, com els nous cursos de robòtica, ballet infantil, ioga, agricultura ecològica, entrenament de la memòria, 
comptabilitat informatitzada i bachata.
A més, en aquesta edició, els alumnes tindran la possibilitat de matricular-se en cursos monogràfics d'una jornada de durada, algunes de les opcions són risoteràpia, defensa personal per a dones, 
elaboració de cervesa artesana, gestió emocional, cuina oriental i tast de vins de Castelló .
A més, la programació compta amb una oferta de cursos homologats com a titulacions oficials per l'IVAJ. El nou programa "Fes-te una futur a la Universitat Popular de Peniscola", inclou cursos de 
Monitor de Temps Lliure i Monitor de Menjador i Monitor d'Atenció a discapacitats per disfuncionalitat intel·lectual.

A falta de 3 dies per finalitzar el plaç podem comptabilitzar 663 inscripcions entre les diferents modalitats ofertades.umba, Pilates, balls de Saló o restaularció de mobles.
 
El curs acadèmic es divideix en dos quadrimestres, del 16 de novembre al 26 de febrer i del 29 de febrer al 3 de juny. 
Shakespeare, en el 400 aniversari de l'any de la seva mort, serà l'eix temàtic de la programació
Paral·lelament al desenvolupament dels cursos, la UP té previstes altres activitats com xerrades o tallers gratuïts com la Fira de Mostres i Labors, la Master Class de Zumba, la Ruta Urbana Esportiva,
 el Sopar de "pa-i-porta" amb observació astrològica , entre d'altres.
Shakespeare, l'eix conductor del nou curs
Aquest nou curs 2015-2016 totes les activitats i organització tindrà relació en amb el dramaturg britànic amb motiu del 400 aniversari de la seva mort.
Cada categoria de cursos estarà associada a una obra de l'escriptor:
- Esports, Fènix i tortuga
- Treballs manuals, Hamlet
- Informàtica, Anonymous
- Idiomes, Romeu i Julieta
- Ment Sana, Tot va bé si acaba bé

Durant el curs de la Universitat Popular tenim programats diferents activitats complementacies que pretenen coecionar les persones inscrites a la Universitat Populars:
FIRA DE MOSTRES DE LABORS
-    Dia 6 de desembre de 18.00 a 21.00h
Mostres de labors i treballs manuals
MASTER CLASS DE ZUMBA
-    Dia 17 de desembre a les 12.00h al carrer d’Ermitana 
CINEMA I CAFÉ
-    Dia 8 de març a les 15.00h a l’Edifici Sociocultural 
Repartiment de café i pastes, i emissió de la pel·lícula: A las cinco de la tarde
RUTA NOCTURNA A PEU
-    Dia 9 d’abril a les 21.00h des de la plaça de la Constitució, fi de ruta 23.00h
Dificultat baixa i ritme tranquil, per les cales de la zona Sud
RUTA URBANA ESPORTIVA
-    Dia 18 d’abril de 10.00 a 19.30h per diferents places de Peníscola
Cada hora classe dirigida a un emplaçament diferent. Zumba, Ioga, Tai-txi, Aeròbic, Dansa del Ventre, Pilates Manteniment, etc.
SOPAR DE PA I PORTA I OBSERVACIÓ ASTRONÒMICA
-    Dia 7 de maig a les 20.00h a la plaça de Santa Maria. Sopar de Pa i Porta i a continuació observació astronòmica des de les muralles de la plaça.
FESTIVAL DE CLAUSURA I FIRA DE MOSTRES
-    Dia 28 de maig a les 10.00h al Palau de Congressos inauguració de la fira de mostres, a les 17.00h Festival de Clausura.
SOPAR BALL FI DE CURS
-    Dia 3 de juny a les 21.00h. Reserva la teua plaça al teu mestre/a

Promoció dels cursos

Durant el cap de setmana hem fet promoció dels cursos que impartirem a la Universitat Popular de Peníscola a partir del proper dilluns 16 de novembre. Dissabte vam fer un recorregur en Segway pels principals carrers del municipi i casc històric i vam repartir 3000 fullets en tota la programació.

 

Durant aquesta setmana encara pots matriular-te a l'edifici de la Universitat Popular o a les oficines de l'empresa Ofertas Costa Azahar del Carrer Vilanova d'Avignon 63 de Peníscola. També pots inscriure en linia a través d'aquest web, a l'apartat Cursos

Es retarda l'inici del curs

El procés administratiu per poder donar inici al curs 2015 - 2016 s'està retardant més de l'esperat i aquest any les classes començaran més tard, es preveu que l'inici del curs serà a mitjan mes de novembre. Els mantindrem informats pròximament de la informació dels cursos de la nova temporada i de l'inici del període de matrícules.

Festival de Clausura UP

El passat Diumenge 19 d'Abril va tindre lugar el festival de clausura de la UP. Va ser tot un éxit que és possible gràcies als més de 30 monitors que formen el professorat de la UP. També donar-li les gràcies a totes les persones que no es veuen però que també fan possible tot aixó.

 

Totes les fotos del festival les pujarem al Facebook de la Universitat Popular.

Nova direció d'Ofertas Costa Azahar

direcció Ofertas Costa Azahar

Festival de Clausura

 

 

 

El diumenge 19 d'Abril celebrarem el nostre festival de clausura en el palau de congressos, apunta't a les diferents activitats que hi han programades.

 

 

  • Inauguració de la Fira de Mostres de treballs manuals (11:00 - 21:00)

 

 s


  • Master Class de Spinning (17:00)

        Amb Manu Tejedor, Dolo Bayarri i Julian Tejedor

 

  • Exhibicions de les modalitats esportives i musicals

CURS MONOGRÀFIC DE CUINA ORIENTAL (SUSHI)

Encara estàs a temps, el dimarts vinent tenim programat el curs de cuina Oriental (sushi). El curs serà a la cuina del restaurant Roca Platja de Peníscola a les 19.00 hores i fins a les 21.30 hores. 

Podrem conèixer la cuina oriental i diferents tècniques per preparar sushi, acabarem el curs menjant-mos el que hem preparat. El preu del curs és de 15 € i pots matricular-te punxant aquí

Universitat Popular de Peníscola

El Cross Training arriba a Peníscola

22 ene. 2015
Añadir comentario

INSCRIPCIONS OBERTES PER AL CURS 2014-2015

20 ago. 2014
Añadir comentario

Tot preparat per obrir el nou període d'inscripcions

18 ago. 2014
Mostrar 2 comentarios
Añadir comentario

Ja teniu la nova programació per al curs 2014-2015 a l'apartat " Ofertas de Cursos" d'aquest web.

Trobareu diferents categories com esports i Salut, Gastronomia, Manualitats, Cursos del Ivaj, Cursos de Monitor/a Esportiu, Informàtica, Idiomes, Cursets Monogràfics i Música. 

Al costat del nom del curs teniu la informació del lloc on es farà cada curs, els horaris i dies i el mestre/a que l'impartirà.

PREPAREM EL NOU CURS

Estem preparant el nou curs de la Universitat Popular de Peníscola, el 20 d'agost obrim inscripcions online a través d'aquest web i podreu inscriu-res als cursos.


Esta nova temporada 2014-2015 presentem moltes novetats com curset de Ganxet, Etnobotànica, Francés, Scrapbooking, Salsa, Cuina Oriental, Tast de Gintònic, Cuina Oriental i també curset amb titulacions homologades com Animador Juvenil, Animador/a de Temps Lliure, Monitor/a d'Activitats Dirigides (aeròbic-step), Monitor/a Pilates, Monitor/a d'Spinning. També nous horaris que s'adapten a les necessitats i reivindicacions dels usuaris.

 

 

 

 

Demà, dissabte 17 de maig, celebrem el festival de clausura de la Universitat Popular de Peñiscola 'NEXT YEAR... MORE FESTIVAL' a les 16 hores, en el Palau de Congressos.

 


Hauran exposicions, exhibicions i activitats relacionades amb els cursos implantats.

 

 

 

Actuacions i mostres

OFERTA NOUS CURSOS SEGON QUADRIMESTRE

SEGON QUADRIMESTRE, NOUS CURSOS

Avui presentem el nou fullet dels cursos per al segon quadrimestre de la Universitat Popular de Peníscola. El segon quadrimestre comence el 17 de febrer i acaba el 17 de maig, en esta segona etapa continuem ampliant l'oferta presentant moltes novetats.
A mers dels cursos que estem oferint ara pots matricular-te a Guitarra, agricultura Ecològica, Ikebana, Remeis Naturals en Plantes, Tast de Vins, Escacs, Tennis Taula, Reforç escolar, Deixar de Fumar, Internet ..etc

Matricula't a la UP ja, ara més cultura i més esports. Horaris de matriculació i renovació de matrícules d'11 a 13:30 hores els dilluns, dimecres, dijous i divendres i els dimarts de 18:00 a 21:00 hores.

descarregat el nou fullet!

Download
cursos2014
Nueva descarga de archivo

Universitat Popular Peníscola

Curs d'Anglés Mitjà també Som Solidaris
Classe d'Aeròbic de Manteniment
Curs de Balls de Saló grup1 donen suport a la campanya Som Solidaris
Castellà per estrangers A1
Classe de Castellà per extrangers A2 Classe de Castellà per extrangers A2
Curs de Dansa Oriental donant suport a la campanya Som Solidaris
Curs de Fotografia donant suport a la campanya Som Solidaris
Curs d'Informàtica
Classe de Pilates Grup 1
Curs de Pintura
La classe d'Spinning grup 7 La classe d'Spinning grup 7
Curs de Tall i Confecció amb la campanya Som Solidaris Curs de Tall i Confecció amb la campanya Som Solidaris
Grup 2 de Zumba donant suport a la campanya Grup 2 de Zumba donant suport a la campanya
Curs de Zumba Grup 3 donant suport a la campanya solidaria Curs de Zumba Grup 3 donant suport a la campanya solidaria
Curs d'Aeròbic de manteniment

A faltat el senyor Lluis Terol

La Universitat Popular de Peníscola i la classe de ceràmica volem donar el pesam a la família del Senyor Lluís Terol que als seus 65 anys va faltar la setmana passada.

Campanya solidària

Amb la finalitat de fer una bona obra social i al mateix temps educar i crear hàbits solidaris entre els alumnes de la Universitat Popular i la població de Peníscola hem pensat organitzar una campanya de recollida d'aliments i productes d'higiene personal que es donaran al projecte de recollida d'aliments de l'associació COCEMFE de Peníscola.

La gent que desitgi col•laborar podrà deixar els aliments i productes d'higiene a l'edifici de la Universitat Popular en horaris de classes. Habilitarem un lloc al costat de la porteria per exposar totes les aportacions fins el dia de Nadal.

recollida d'aliments Recollida d'aliments

Curs per deixar de fumar

Tots els dimarts a la tarda oferim el curs de Deixar de Fumar. Aquest curs és una teràpia que educa les bones conductes i eliminar les addiccions al tabac. El professor del curs és Alberto Rodriguez de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) de Benicarló

curs per deixar de fumar curs per deixar de fumar

Curs de Kendama a la Universitat Popular

Presentem un curs molt novedos, Kendama. Tots els dijous tarde curs de Kendama impartit pels representants d'esta cultura a Espanya, Navin i Benja. És una joguina que ve del Japó, la seua forma és de martell al qual va una  bola enganxada per un cordell. Este esport potencia els reflexos d'una persona, l'equilibri,esforç físic, la ment ..etc. Apuntat per la web o en horari d'atenció al public els dilluns, dimecres, dijous i divendres d'11 a 13:30 hores i els dimarts de 18:00 a 21:00 hores. Pots anar a

l'apartat de fotos per vore imatges d'una classe. Espot publicitari: espot

curs de kendama Curs de Kendama

Renova la matricula d'spinning

Antes del 25 de novembre, RENOVA LA MATRICULA D'SPINNING
85,5€/TRIMESTRE (desembre, gener i febrer), COM RENOVAR LA MATRICULA?


  • EN EFECTIU, en horari d'atenció a la UP ( dilluns, dimecres, dijous i divendres d'11 a 13:30 hores i dimarts de 18:00 a 21:00 hores)
  • TRANSFERÈNCIA BANCARIA, al banc Sabadell, nº: 0081-0241-62-0001343436 (Ofertas Costa Azahar S.L.). Al concepte del pagament s'ha de posar el nom de l'alumne i curs, en cas contrari el pagament no serà valid
  • TARGETA DE CRÈDIT/ON-LINE, entra a internet a l'enllaç www.paintballcastellon.com/tpv/tpv.php  i podras fer el pagament en targeta de crèdit. Si el nom del titular de la targeta de crèdit no és el de l'alumne s'ha d'enviar el justificant per email per poder relacionar el pagament en l'alumne
Espinning Universitat Popular Peniscola Spinning Universitat Popular Peniscola

Mostra i xerrada de maquines de cosir

La Universitat Popular de Peniscola i la professora de Tall i Confecció Josefa Ferrer hem organitzat una xerrada i mostra de maquines de cosir per demà 19 de novembre a les 16:00 hores a l'Aula de Tall i Confecciò. Tindrem una mostra de maquines de cosir de la marca Brother i noves tecnologies. Poden venir totes les persones interesades i no cal estar inscrit a la UP

Mostra i xerrada de maquines de cosir Mostra i xerrada de maquines de cosir

Curs de cuina, 14 de novembre

El passat 14 de novembre vam fer un nou curs de cuina i el nostre mestre Carlos Gutiérrez ens va tornar a sorprendre en els sues plats de cuina. Vam cuinar Carpaccio de bolets, Miges de Pastor i un dolç Mus de xocolata. També va, cuinar les croquetes Morellanes que vam preparar la setmana anterior. Cada setmana tenim més inscripcions al curs de cuina, alumnes que volen conèixer els secrets de la Cuina de Carlos Gutiérrez. Agraïm al Restaurant Roca Platja per cedir mos les seues magnífiques instal·lacions. Podeu vore fotos al apartat "fotos" d'aquesta web

Curs de cuina, 14 de novembre Curs de cuina, 14 de novembre

Classes de Reforç Escolar

Estan obertes les matricules a nous cursos de reforç Escolar els dilluns, dimecres i divendres a les 17:30 hores a la Universitat popular de Peníscola. Les classes estan dirigides per a infants i adolescents que vulguen millorar les problemàtiques, per tal d'optimitzar les capacitats i solucionar el rendiment de l'alumne. Generar els hàbits d'estudi necessaris pel correcte seguiment d'ensenyament secundari. Crear un espai per resoldre els dubtes i per fer els deures. Les classes seran impartides per la mestra Rosa Drago. Els interessats podeu fer la inscripció a aquesta web o passar per la UP els dilluns, dimecres i divendres a l'edifici d'11 a 13:30 hores i els dimarts de 18:00 a 21:00 hores.

Classes de reforç universitat peñiscola Classes de reforç

Dissabte va començar un nou curs que és novetat, les classes de patinatge. Les imparteix Alícia tots els dissabtes a les 11:30 hores a les pistes de frontó municipal. La Universitat Popular volem aconseguir més adeptes al patinatge dins la població Peníscolana i poder crear una afició solida com a la resta de poblacions veïnes. Les llistes d'inscripcions per nou alumnes encara estan obertes, tant per adults com per a infantils.

patinatge universitat Popular Classe patinatge, 10 de novembre

Recuperem el Tenis a Peniscola

classes de tenis classes de tenis 9 de novembre

La universitat Popular recupera el Tenis a Peñiscola. La passada edició de la UP no es van fer classes de tenis i aquesta nova edició son realitat. Gràcies a la gran promoció i l'interès del mestre Juan Ayza hem tingut una vintena d'inscripcions per als cursos de tennis. Les classes són tots els dissabtes de 10:00 a 12:00 hores del matí. Per activar este esport ja estem preparant una lliga d'hivern.

Inauguració Oficial

Inauguració Universitat Popular Inauguració Universitat Popular

El Dimecres a la tarda es va fer la inauguració oficial de la Universitat Popular de Peníscola per al nou curs 2013-2014. Van assistir Andrés Martinez, Alcalde de Peníscola, Amparo Bayarri Regidora de Cultura, Jose Miguel Zurita Tècnic de Cultura i diferents mitjans de comunicació. Durant l'acte van visitar totes les aules i van parlar amb diferents alumnes, a més van poder vore en funcionament del nou gimnàs quan s'estava impartint una classe d'Spinning. A l'aula de Boixets s'estaven preparant per la propera trobada comarcal d'aquest diumenge al Palau de Congressos de Peníscola. L'alcalde va fer unes declaracions per als mitjans de comunicació i va explicar que té gran confiança en l'empresa Ofertas Costa Azahar S.L. per la gestió de l'Universitat Popular, també va expressar la satisfacció per les inversions realitzades per Ofertas Costa Azahar S.L. com l'aportació de nous ordinadors a l'aula d'informàtica, les bicis d'Spining, equips de música, la remodelacion de diferents aules i la gran quantitat d'oferta en nous cursos.

Noves indicacions a l'edifici de la UP

Noves indicacions de la UP Noves indicacions de la UP

Nous panels informatius de les aules a l'edifici de la Universitat Popular. Hem instal·lat cartells en el nom de les aules a cada porta corresponent i a l'entrada de cada planta. A la planta baixa tenim el Gimnàs Rosa on es fan pràctiques esportives com la Zumba, Aeròbic, Hip Hop, Funky, Dansa Oriental i Balls de Saló. Tambñe a la planta baixa trobareu el nou gimnàs, el Gimnàs Blau on es practica l'Spinning, Zumba, Aeròbic Infantil i Ping Pong. A la primera Planta trobareu les aules de Restauració, Patchwork, Pintura, Tall i Confecció i Aula Gris, esta ultima es donen les classes d'Anglès, Ment Sana, Deixar de Fumar, aprimar se i altres matèries. A la segona planta trobareu les aules de Boixets, Ceràmica, Aula Blanca ( classes de fotografia, Valencià, Castellà per estrangers ..etc.), Gimnàs Verd ( classes de Tai-txi, Pilates ..etc.) i l'Aula d'Informàtica ( classes d'informàtica de diferents nivells, Photoshop, Comunity Manager ..etc.).

Els nous panels indicatius donen un aire molt més innovador a l'edifici.

Nova aula d'informàtica

nova aula d'informàtica nova aula d'informàtica

La nostra empresa aporta a la Universitat Popular de Peníscola nous ordinadors i connexió wiffi a l'aula d'informàtica. Un canvi necessari per poder donar classes d'informàtica de qualitat i els nous cursos que proposem aquest any com photoshop, fotografia .etc.

Comença el curs de cuina

curs de cuina 5 de novembre curs de cuina 5 de novembre

El dimarts 5 de novembre va ser la primera classe de cuina a càrrec de Carlos Gutiérrez de Restaurant Casa Roque de Morella. Ens va sorprendre en les seues tècniques de cuina, la seua simpatia i la facilitat en cuinar les seves recetes. Entre els alumnes assistents es va preparar croquetes Morellanes, pollastres en bolets i mus de xocolata. agrair al restaurant Roca Platja de Peniscola per cedir-nos les seues magnifiques instal·lacions. Si algú els vol unir al curs de cuina que ens ho comunique a info@universitatpopularpeniscola.com 

Nou Curs Universitat Popular

La nostra empresa, Ofertas Costa Azahar ha remodelat diferents aules de l'edifici de la UP per donar cabuda a noves modalitats com ZumbaSpinning, Balls de Saló, entrenament de la memòria, fotografia, plantes de la serra Irta, teràpies per deixar de fumar ...etc. S'ha recuperat el gimnàs de l'antic col·legi a l'actual edifici de la UP, han canviat els antics ordinador de l'aula d'informàtica per ordinadors més moderns i actualitzats, instal·len punts verds per recollida de residus de manera selectiva, han aportat micròfons per a les aules d'esports, 22 bicicletes per la pràctica de l'Spinning, connexió wiffi a l'edifici per poder accedir a la xarxa tots els estudiants, una màquina fotocopiadora per als mestres, equips de música i taules mescladores de so professionals i personal d'atenció al públic de dilluns a divendres d'11 a 12:00 hores. Això farà el nou curs tingué un aire renovador i més gent interessada en matricular-se i participar en aquesta gran oferta de cultura i esports. Els resultats ja han donat els primers fruits havent aconseguit 1085 matrícules, 642 en modalitats esportives, 129 en idiomes, 72 en informàtica i 242 en diferents cursos de manualitats. Tot preparat per al nou curs que comnça el proper dilluns 4 de Novembre.

Inscripcions on-line

Havent acabat les inscripcions presencials per aconseguir les places per ordre d'assistència, ja que poden fer les inscripcions ON-LINE. a través d'aquesta web pots inscriure't d'una forma ràpida, accedeix a l'apartat INSCRIPCIONS, ompli el formulari indicant el curs que desitges i rebràs un email de confirmació. A més podràs pagar el curs amb targeta de crèdit o transferència bancària, sense necessitat de fer cues en l'entitat bancària. Recorda que el nostre horari d'atenció a l'edifici de la UP és de Dilluns a Divendres d'11:00 a 14:00 hores

Per la gran demanda hem creat un nou grup de Balls de Saló els Divendres de 20:00 a 21:30 hores. Inscripcions el dilluns dia 28 d'octubre de 10:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 20:00 hores

Nous grups per la pràctica de Zumba i Dansa Oriental, inscripcions obertes el divendres 25 d'octubre a partir de les 11:00 hores, tindran prioritat la gent que està anotada als llistats d'espera. Els horaris dels nous grups:

 

ZUMBA GRUP 2, dilluns i dimecres de 10:00 a 11:00 hores

ZUMBA GRUP 3, dimecres i divendres de 18:00 a 19:00 hores

ZUMBA GRUP 4, dimarts i dijous d'11:00 a 12:00 hores

ZUMBA GRUP 5, dimarts i dijous de 19:00 a 20:00 hores

 

DANSA ORIENTAL GRUP 2, dilluns i dimecres de 17:00 a 18:00 hores

Després de la gran demanda de les classes de Spinning en el primer dia de matriculació hem creat nous grups. Per inscriure's als nous grups podeu anar avui Dimecres l'edifici de la UP de 10 a 14:00 hores i de 18:00 a 20:00 hores.
Nous grups de Spinning:
Grup 5: de 9:00 a 10:00 hores dilluns, dimecres i divendres
Grup 6: de 20:00 a 21:00 hores els dimarts i dijous i els divendres de 19:00 a 20:00 hores.
Grup 7: de 16:00 a 17:00 hores els dilluns, dimecres i divendres

 

També tenim molta gent en llista d'espera per les classes de Zumba. Farem nous i tots tindreu cabuda, demà Dijous 24 d'octubre publicarem els nous cursos de Zumba

Diumenge passat 20 d'octubre al Passeig Marítim de Peníscola vam organitzar una jornada informativa i cultural per informar als futurs usuaris dels cursos de l'oferta de la Universitat Popular. Des de les onze del matí i a fins a les vuit de la tarda, amb un descans al migdia, els interessats van apropar-se a la zona del passeig on estava la parada de l'organització i mostres dels cursos de manualitats i de modalitats esportives. La gent va conèixer tota la varietat de disciplines en oferta per al nou curs i, a més, gaudir d'un dia d'activitats en família amb exhibicions de manualitats, esportives, animació infantil i classes de patinatge gratuïtes per a tots. Els professors van estar a la disposició dels interessats per conèixer de primera mà el temari i possibilitats de cada curs. Agraïm a tota la gent que va venir i ens van donar suport, ja que vam superar les expectatives. A la Secció de fotos de la web www.universitatpopularpeniscola.com podreu vores les fotos de la jornada.

repartiment dels fullets Repartiment dels fullets

Avui dissabte estem fent el repartiment dels fullets informatius de la Universitat Popular de Peníscola. Durant tot el dia estem recorrent els carrers principals de Peníscola en Segway per donar en mà el fullet en l'oferta de cursos per al curs vinent, que comença en 4 de novembre.

També podeu aconseguir el fullet per la web, descarregant-vos un arxiu pdf que trobareu al cantó esquerre de www.universitatpopularpeniscola.com 

festa iniversitat popular Festa Cultural Informativa, diumenge 20 d'octubre

Universitat Popular de Peníscola tel. 964 48 22 73 WhatAap 625 505 625 info@universitatpopularpeniscola.com Tots els drets reservats per Ofertas Costa Azahar S.L. 

Fullet informatiu
UP_fullet.pdf
Documento Adobe Acrobat [3.9 MB]
Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Universitat Popular Peníscola, Ofertas Costa Azahar S.L. B 12721114